درمان‌های طبیعی برای عارضه "آرتریت پسوریاتیک"

مازندشورا: آرتریت پسوریاتیک (ورم مفاصل پسوریاتیک) بیماری مزمنی با مشخصه التهاب در مفاصل و پوست و در ارتباط با بیماری پوستی و ناخنی پسوریازیس است.

مازندشورا:به گزارش ایسنا، این بیماری یک عارضه پیشرونده است که با گذشت زمان تشدید می‌شود. همچنین در صورتیکه آرتریت پسوریاتیک درمان نشود می‌تواند به آسیب دیدگیِ جدی مفصل‌ها منجر شود.

ورم مفاصل پسوریاتیک نوعی آرتریت است که بیشتر افراد مبتلا به پسوریازیس یا افرادی با سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری، دچار آن می‌شوند.

اغلب مبتلایان به این بیماری دچار درد و التهاب مفصل هستند. همچنین بروز لکه‌های قرمز، ملتهب و همراه با خارش روی پوست از مشخصه‌های دیگر این بیماری است.

پیشرفت بیماری آرتریت پسوریاتیک ممکن است با درمان‌های سنتی کند شود و علائم آن تسکین پیدا کند. همچنین درمان‌های جایگزین می‌تواند این درمان‌ها را تکمیل کرده و به مبتلایان به این بیماری کمک کند که کنترل بیشتری روی بیماری‌شان داشته باشند.

از جمله درمان‌های طبیعی آرتریت پسوریاتیک شامل موارد زیر می‌شود:

سرکه سیب - استفاده از سرکه سیب روی لکه‌های پسوریازیس می‌تواند مفید باشد. هر چند استفاده از آن روی مناطقی از زخم‌ که دچار خونریزی یا ترک خوردگی شده‌، توصیه نمی‌شود.

روغن درخت چای - این روغن ممکن است التهاب پوستی ناشی از آرتریت پسوریاتیک را تسکین دهد.

جو دو سر - استفاده از جو دو سر هنگام حمام می‌تواند به تسکین لکه‌های همراه با خارش ناشی از پسوریازیس کمک کند.

زردچوبه - زردچوبه به دلیل خواص ضدالتهابی‌اش شناخته شده است و می‌تواند در این مورد نیز سودمند باشد.

کپسایسین - این ماده موجب تند شدن فلفل می‌شود و در مسدود کردن گیرنده‌های درد مفید است.

آلوئه‌ورا - این گیاه می‌تواند عامل تسکیل‌دهنده‌ای برای لکه‌های آزاردهنده پوست مبتلایان به پسوریازیس باشد.

روغن ماهی - درد مفصل با مصرف روغن ماهی کاهش می‌یابد. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن‌ ماهی می‌تواند به از بین بردن التهاب کمک کند.

زنجبیل - ریشه زنجبیل نیز دارویی شناخته شده با خواص ضد التهابی است.

به گفته کارشناسان، افرادی که این روش‌های طبیعی را به کار می‌گیرند باید به خاطر داشته باشند که این درمان‌ها جایگزینِ درمان‌ تجویزی به حساب نمی‌آیند بلکه در مواردی با مشورت پزشک روش‌های کمکی برای بهبود و تسکین علائم بیماری هستند.

در عین حال درمان‌های جایگزین برای این بیماری شامل ماساژ درمانی و طب سوزنی می‌شوند.

علاوه بر این، مبتلایان به آرتریت پسوریاتیک باید نسبت به حفظ وزن سالم و داشتن رژیم غذایی سالم هوشیار باشند. این بیماران باید نکات تغذیه‌ای زیر را رعایت کنند:

- مصرف مقدار قابل توجهی میوه و سبزی

- تامین پروتئین مورد نیاز با مصرف گوشت و حبوبات

- مصرف محصولات لبنی فاقد چربی یا با درصد چربی پایین

- نوشیدن آب زیاد

- خودداری از مصرف مواد قندی تصفیه شده و کربوهیدرات‌های بد

به گزارش مدیکال نیوز تودی، علائم بیماری آرتریت پسوریاتیک اغلب در زمان‌های استرس یا خستگی تشدید می‌شود. تغییر سبک زندگی در مبتلایان به این بیماری می‌تواند استرس را کاهش دهد؛ زیرا استرس با افزایش التهاب مرتبط است و به همین دلیل به کار بردن روش‌های آرام سازی و مدیتیشن، ورزش کردن، خواب کافی و دوش آب گرم برای تسکین علائم بیماری سودمند است.

انتهای پیام

بیماری آرتریت پسوریاتیک می‌تواند مبتلایان درمان‌های تسکین پسوریازیس لکه‌های علائم التهاب باشند استفاده طبیعی روش‌های همچنین استرس زردچوبه زنجبیل سودمند شناخته جایگزین تشدید می‌شوند گزارش همراه افرادی عارضه درمان‌ها